fbpx

Чепеларски Търкала 2015

199 прочитания

На 25 и 26 юли Чепеларе ще бъде домакин на състезание по планинско бягане и крос кънтри колоездене. Участниците ще бъдат изправени пред 4 отделни и различни по трудност Търкала, които ще ги отведат по разнообразни горски пътеки.

Началото на състезанието ще бъде дадено в центъра на Чепеларе, като всяко от Търкалата е в различна посока спрямо града.

Дължината на цялото трасе е 80км. Състезателите ще бъдат улеснени със специални маркировъчни табели, които ще им показват изминатото разстояние и нивото на трудност на следващите участъци.

Състезанието е подходящо и за начинаещи, и напреднали любители на планинското бягане и колоездене, като всеки от тях сам избира колко Търкала да измине.

За да се включат в надпреварата, участниците трябва да си направят онлайн регистрация на http://chepelarskitarkala.com/ и да заплатят такса за участие. Крайният срок е 25.07.

На 26.07, паралелно със планинското бягане и крос кънтри колоезденето, в центъра на град Чепеларе, ще се проведе Чепеларски Търкала – състезание за хора с увреждания.

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.