fbpx

Чепеларски Търкала 2015

На 25 и 26 юли Чепеларе ще бъде домакин на състезание по планинско бягане и крос кънтри колоездене. Участниците ще бъдат изправени пред 4 отделни и различни по трудност Търкала, които ще ги отведат по разнообразни горски пътеки.

Началото на състезанието ще бъде дадено в центъра на Чепеларе, като всяко от Търкалата е в различна посока спрямо града.

Дължината на цялото трасе е 80км. Състезателите ще бъдат улеснени със специални маркировъчни табели, които ще им показват изминатото разстояние и нивото на трудност на следващите участъци.

Състезанието е подходящо и за начинаещи, и напреднали любители на планинското бягане и колоездене, като всеки от тях сам избира колко Търкала да измине.

За да се включат в надпреварата, участниците трябва да си направят онлайн регистрация на http://chepelarskitarkala.com/ и да заплатят такса за участие. Крайният срок е 25.07.

На 26.07, паралелно със планинското бягане и крос кънтри колоезденето, в центъра на град Чепеларе, ще се проведе Чепеларски Търкала – състезание за хора с увреждания.

Прочети  Българска спелео експедиция на Атон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.