fbpx

Конкурс за фотография, рисунка и есе за Пирин

Дирекция „Национален парк Пирин“ за втора поредна година организира конкурса „През девет планини в десета“. Основната идея на инициативата е да се покажат завладяващите красоти на Пирин планина и съхранената дива природа в националния парк.

Конкурсът е насочен към всички, без ограничение във възрастта. Всеки участник може да изпрати 3 фотографии, 3 рисунки и есе в срок до 15.10.2018 г. на адрес обл. Благоевград, общ. Банско, гр. Банско 2770, ул. ”България” №4 или на e-mail: pirin_np@abv.bg.

Участниците, които ще се борят в трите категории – рисунка, фотография и есе, ще бъдат оценени с гласуване онлайн във фейсбук страницата на парка https://www.facebook.com/NPPirin/ с харесвания под всяка публикация. Срокът за гласуване е 31.10.2018 г. Авторите на трите публикации, събрали най-много гласове, ще бъдат класирани на призовите места и ще бъдат отличени с грамоти и предметни награди.

Награждаването ще се състои на 08.11.2018 г. в  Посетителския информационен център на Национален парк „Пирин“ в Банско, когато ще се проведат заключителните мероприятия за отбелязването на 56-та годишнина от създаването на парка.

В специално създаден албум във фейсбук страницата на посетителския център https://www.facebook.com/NPPirin/ и на сайта на парка http://www.pirin.bg/ ще бъдат публикувани всички снимки, рисунки и есета по реда на тяхното получаване.

Условията на конкурса може да видите тук:

 

 

Comments

comments

Валерия Динкова

v_dinkova@varhove.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Защитено съдържание !!