fbpx

Премиера на „Един ден на Витоша“

От 19 ч. в столичното кино „Люмиер“ е премиерата на филма „Един ден на Витоша“.

На 14 април тази година алпинистът Дойчин Боянов обиколи планината по суша, въздух, вода, дори под земята, придружаван от някои от най-успешните и популярни български спортисти.

Щафетният супермаратон беше част от инициативата „Един ден на Витоша„. Каузата на кампанията е благотворителна – за хората с физически увреждания. А целта – да се покажат огромните възможности за спорт на Витоша, както и да се съберат средства за изграждане на алея и спортна площадка за хора с увреждания в планината.

ВХОД СВОБОДЕН!
На място, във фоайето на киното, ще има специална кутия за дарения, чрез която всеки желаещ може да се включи в набирането на средства за каузата на инициативата – изграждане на алея и спортна площадка за хора с физически увреждания на Витоша.

Режисьор: Руслан Вакрилов
Оператори: Руслан Вакрилов, Олег Василев – видео дрон, Владислав Терзийски – видео дрон
Продуцент: Студио „24“
Продължителност: 30 мин.

Във филма участват:
Antoniya Grigorova (планинско бягане), Boyan Petrov (алпинизъм), Veso Ovcharov (акробатичен парапланеризъм), Vlady Gyurov (хендбайк и ски), Evgeni Balev (шосейно колоездене), Yvan Kojouharov (алпинисъм и катерене), Ilko Iliev (планинско колоездене), Kiril Nikolov – Disl(ориентиране), Martin Marovski (алпинизъм), Николай Петков (катерене и алпинизъм), Niki Kalistrin – (ски-алпинизъм), Росен Касабов (полети с топловъздушен балон, Staniliya Stamenova (Световен и Европейски шампион по кану), Teodor Kisimov (спелеология), Спортен Клуб Мъшинг България – Mushing Bulgaria (тренировка и обучение на впрегатни кучета), Клуб по конен спорт „Тарсас“ и други.

[fbvideo link=“https://www.facebook.com/VitoshaDay/videos/2047013988894542/?t=9″ width=“500″ height=“400″ onlyvideo=“1″]

Валерия Динкова

[email protected]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.