fbpx

Премиера на “Един ден на Витоша”

От 19 ч. в столичното кино “Люмиер” е премиерата на филма “Един ден на Витоша”.

На 14 април тази година алпинистът Дойчин Боянов обиколи планината по суша, въздух, вода, дори под земята, придружаван от някои от най-успешните и популярни български спортисти.

Щафетният супермаратон беше част от инициативата “Един ден на Витоша“. Каузата на кампанията е благотворителна – за хората с физически увреждания. А целта – да се покажат огромните възможности за спорт на Витоша, както и да се съберат средства за изграждане на алея и спортна площадка за хора с увреждания в планината.

ВХОД СВОБОДЕН!
На място, във фоайето на киното, ще има специална кутия за дарения, чрез която всеки желаещ може да се включи в набирането на средства за каузата на инициативата – изграждане на алея и спортна площадка за хора с физически увреждания на Витоша.

Режисьор: Руслан Вакрилов
Оператори: Руслан Вакрилов, Олег Василев – видео дрон, Владислав Терзийски – видео дрон
Продуцент: Студио “24”
Продължителност: 30 мин.

Във филма участват:
Antoniya Grigorova (планинско бягане), Boyan Petrov (алпинизъм), Veso Ovcharov (акробатичен парапланеризъм), Vlady Gyurov (хендбайк и ски), Evgeni Balev (шосейно колоездене), Yvan Kojouharov (алпинисъм и катерене), Ilko Iliev (планинско колоездене), Kiril Nikolov – Disl(ориентиране), Martin Marovski (алпинизъм), Николай Петков (катерене и алпинизъм), Niki Kalistrin – (ски-алпинизъм), Росен Касабов (полети с топловъздушен балон, Staniliya Stamenova (Световен и Европейски шампион по кану), Teodor Kisimov (спелеология), Спортен Клуб Мъшинг България – Mushing Bulgaria (тренировка и обучение на впрегатни кучета), Клуб по конен спорт „Тарсас“ и други.

Comments

comments

Валерия Динкова

v_dinkova@varhove.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Защитено съдържание !!