fbpx
събота, април 13, 2024
Екстремни спортовеНовиниОриентиране

Три големи имена в планинското бягане стартират на „Витоша моята планина 2019“

112 души се записаха за участие в 16-километровото трасе на „Витоша – моята планина 2019“. Сред тях са популярните планински бегачи Шабан Мустафа, Димчо Мицов и Йоло Николов.

Състезанието по планинско бягане ще старира в събота. Участниците тръгват от „Боянско ханче“ и финишират пред хижа „Алеко“.

За краткото, трикилометрото трасе ентусиастите са 48. При децата също има голям интерес за 3-километровата обиколка х. „Алеко“ – Голи връх – х. „Алеко“. Записани при малчуганите са 47.

Участие

Записването за участие продължава и в петък. Можете да го направите и на старта, не по-късно от 9, 15 часа, като заплатите такса от 15 лева.

Вижте програмата на състезанието

Участие могат да вземат всички физически и психически здрави хора, при спазване на маркировката и Закона за движение по пътищата.
Наградният фонд е от внушителните 6000 лв. За всички участници ще има подаръци – тениски, както и награди от томболата от спонсорите. Водещ ще бъде рапърът Играта.

Валерия Динкова

Валерия Динкова е журналист и продуцент. Има над 20-годишен опит в телевизионната и он-лайн журналистика. Автор и създател на медийно съдържание, основател на „Върхове“. v_dinkova@varhove.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Предстоящи събития

Contact Us

error: Защитено съдържание !!