fbpx
сряда, юни 12, 2024
НовиниСпелеология

4-ти Национален форум по спелеология „Явор Шопов“ ще се проведе край Дряновския манастир в началото на декември

От 1 до 3 декември край Дряновския манастир ще се проведе 4-тия Национален форум по спелеология „Явор Шопов“, организиран от Българската федерация по спелеология (БФСп). Форумът бе основан от покойния бивш председател на федерацията – Явор Шопов, който загина преди година на път за третото издание на форума. В негова чест УС на БФСп реши занапред този форум да носи неговото име.

Освен регулярните доклади и презентации, предвидена е

дискусия по проблемите на Българска федерация по спелеология,

за подобряване на нейното управление, както и за бъдещето на пещерите и пещерняшкото движение с оглед на свързаните с това законодателни промени и предложения.

Related Posts

„Всички пещерняци (независимо от клубната им принадлежност) са добре дошли и могат да участват в дискусията, както и да се включат в програмата с доклад, презентация (в рамките на 25 минути), кратък видеоматериал, клип или филм с препоръчителна дължина – до 30 мин. или друго съпътстващо събитие“, пишат в поканата си от БФСп.

Валерия Динкова

Валерия Динкова е журналист и продуцент. Има над 20-годишен опит в телевизионната и он-лайн журналистика. Автор и създател на медийно съдържание, основател на „Върхове“. v_dinkova@varhove.com

Предстоящи събития

Contact Us

error: Защитено съдържание !!