fbpx

Нов изпълнителен секретар търси Български туристически съюз

Обява за конкурс за нов изпълнителен секретар публикува Българският туристически съюз (БТС) днес.

Основанието е Решение на Управителния съвет на сдружението от 21.02.2020 г. и заповед на изпълнителния секретар на БТС. Търси се кандидат за заемане на една щатна бройка за длъжността в София. Изискванията са висше образование с магистърска степен и пет години опит. Владеенето на английски език, компютърна грамотност, познаването на нормативната уредба и уменията да организира собствената си работа и тази на подчинените си, не са задължителни, но носят предимство, гласи обявата.

Начинът на провеждане на конкурса е защита на концепция за стратегическо управление на тема: „Концепция за развитие на БТС” и интервю.

Документите се носят на ръка на “Васил Левски” 75 до края на месеца.

Секретарят на неправителствената организация трябва да организира, координира и контролира дейността на служителите в БТС, разпределението на работата в съюза, както и качественото и в срок изпълнение на задачите. Също така той ще трябва и да извършва оценка на риска и да организира и контролира внедряването и функционирането на всички информационни системи на съюза.

Заплащането ще бъде определено при самото назначаване на секретаря с решение на Управителния съвет.

 

 

Прочети  Нов маршрут на Пумори

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: popup_cookie_pivcs in /home/varhove/public_html/wordpress/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Последвайте ни във Facebook