fbpx

Нов списък с приключенски български филми напълно безплатно онлайн

Нова серия от приключенски 25 български филма, достъпни онлайн, обхваща още по-широк кръг от екстремни спортове и дейности.

Припомняме, че миналата седмица излезе списък с видеа от спектъра на адреналиновите активности на наши сънародници.

Този път селекцията включва повече катерачни филми, като тези за премиерните маршрути „Тънка червена линия“ в Рила и „Хип Хоп“ на Карлуково, за боулдър в Рила, както и за знакови изкачвания в Алпите от Мартин Маровски и Виктор Варошкин и в Йосемитите от Михаил Михайлов, Дойчин Боянов и Николай Петков.

Височинният алпинизъм също е представен във филми като „В сянката на Нанга Парбат“ и „Тюркоазеният връх“. Включен е и филмът “Мечтата Еверест”, посветен на националната експедиция Еверест’84.

Списъкът съдържа истории за ски и сноуборд спускания от български и чуждестранни планини, за изкачвания на девствени върхове в Пакистан, за авангардни байк и крос-кънтри приключения и състезания.

Можете да гледате и филм за най-трудното и дълго състезание за оцеляване в България XCo Adventure Cup, както и серия от видеа за преминаването на международния туристически маршрут Е3 Ком-Емине.

Включен е и „Един ден на Витоша”, който разказва за планината над столицата, възможностите за спорт и необходимостта за достъп до нея на хора с увреждания.

„Пещерно царство“ ще ви потопи в тайните на спелеолозите, а „Петият елемент“ разказва за малък рай с разнообразие от водни спортове на Черноморието.

Науката също не е пропусната с включването на видео, посветено на изследването и опазването на популацията на мечките в България.

Приятно гледане!

25 български приключенски филма, безплатно онлайн Vol. 2

Comments

comments

Прочети  Лавините - Бялата смърт (ФИЛМ)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Защитено съдържание !!