fbpx

Нов списък с приключенски български филми напълно безплатно онлайн

Нова серия от приключенски 25 български филма, достъпни онлайн, обхваща още по-широк кръг от екстремни спортове и дейности.

Припомняме, че миналата седмица излезе списък с видеа от спектъра на адреналиновите активности на наши сънародници.

Този път селекцията включва повече катерачни филми, като тези за премиерните маршрути „Тънка червена линия“ в Рила и „Хип Хоп“ на Карлуково, за боулдър в Рила, както и за знакови изкачвания в Алпите от Мартин Маровски и Виктор Варошкин и в Йосемитите от Михаил Михайлов, Дойчин Боянов и Николай Петков.

Височинният алпинизъм също е представен във филми като „В сянката на Нанга Парбат“ и „Тюркоазеният връх“. Включен е и филмът “Мечтата Еверест”, посветен на националната експедиция Еверест’84.

Списъкът съдържа истории за ски и сноуборд спускания от български и чуждестранни планини, за изкачвания на девствени върхове в Пакистан, за авангардни байк и крос-кънтри приключения и състезания.

Можете да гледате и филм за най-трудното и дълго състезание за оцеляване в България XCo Adventure Cup, както и серия от видеа за преминаването на международния туристически маршрут Е3 Ком-Емине.

Включен е и „Един ден на Витоша”, който разказва за планината над столицата, възможностите за спорт и необходимостта за достъп до нея на хора с увреждания.

„Пещерно царство“ ще ви потопи в тайните на спелеолозите, а „Петият елемент“ разказва за малък рай с разнообразие от водни спортове на Черноморието.

Науката също не е пропусната с включването на видео, посветено на изследването и опазването на популацията на мечките в България.

Приятно гледане!

25 български приключенски филма, безплатно онлайн Vol. 2

Прочети  Българска спелео експедиция заснема филм за подземните тайни на манастира Зограф

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: popup_cookie_pivcs in /home/varhove/public_html/wordpress/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Последвайте ни във Facebook