fbpx
петък, май 24, 2024
Новини

Байк и рън за Чепън се отлага за октомври

Състезанието „Байк и Рън за Чепън“ се отлага за 16 октомври 2021 г., съобщиха организаторите.

Като причини те изложиха пандемичната обстановка в страната, както и рискът от струпване на 700-800 души на площада в Драгоман и от споделеното пътуване с БДЖ. Налице е и забрана за провеждане на публични мероприятия с публика, състезания при участието на лица под 18 години.

Освен това течащи в момента строителни дейности в района на трасето, сред които и изграждане на мост, част от автомагистрала Европа и от международния път Е-79 също биха затруднили провеждането на състезанието на планираните дати през месец април.

Организаторите обясниха, че всички направени до момента регистрации ще бъдат автоматично прехвърлени за октомври, но биха приели и откази от участие на вече регистрирани. Регистрацията за още желаещи пък остава отворена до края на април.

Байк и Рън за Чепън през 2021 и 2022 г. прегърна една нова кауза – опазването и регистрацията на вековните дървета в България, напомнят още организаторите.

Валерия Динкова

Валерия Динкова е журналист и продуцент. Има над 20-годишен опит в телевизионната и он-лайн журналистика. Автор и създател на медийно съдържание, основател на „Върхове“. v_dinkova@varhove.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Предстоящи събития

Contact Us

error: Защитено съдържание !!